Kaleidos

Kurs i Italia - IlConvento

Kurs andre steder


Praktiske opplysninger
Kontaktinformasjon

Kaleidos

Telefon: 91 72 10 71
e-post: Kontakt@kaleidos.no
Postadresse: Kåres vei 13,
1450 Nesoddtangen

www.kaleidos.no
Bankkonto: 1201.30.96277
Org. nr. 882289222


Kaleidos er medlem av Reisegarantifondetreisegarantifondet

Skrivekurs

Om klosteret

SKRIVEKURS - "STARTKABLER FOR SKRIVELYSTNE"


Kurset egner seg for alle som trenger en konsentrert vitamininnsprøytning for å komme i gang med skrivingen. Gjennom en kombinasjon av undervisning i skriveteknikk, igangsettende øvelser og individuell veiledning hjelper Merete Morken Andersen den enkelte å finne sitt eget uttrykk i skrift. Hun legger også vekt på å finne sammenhengen mellom ”livsfortellingen” om oss selv og hvordan denne har lagt til rette for eller hindret vårt eget skapende uttrykk. Hun spør: Hva skjer med uttrykket når livsfortellingen undersøkes og skrives om? Kurset egner seg både for nybegynnere og for dem som har litt skriveerfaring fra før. Det blir undervisning i to økter pr. dag.

 

Kursholder Merete Morken Andersen er skjønn- og faglitterær forfatter (siste utgivelse: Skriveboka, Aschehoug nov. 2008) og har lang erfaring som forlags- og tidsskriftsredaktør. Hun er faglig leder for Aschehoug forfatterskole og underviser i faglitterær skriving ved Høgskolen i Vestfold. Hun har også bakgrunn som terapeut. Hun har holdt en rekke skrivekurs i regi av Kaleidos på ilConvento (Abbazia di San Pietro) tidligere.
Merete Morken Andersen


 

TIDSPUNKT:

2018:

19.-26. april, 2018
9.-15. august, 2018

 

STED:
klosteret ilConvento i Umbria, Italia

 

PRIS:
Opphold i dobbeltrom: kr 13 200,-.
Opphold enkeltrom : kr 15 180,-.

Prisen inkluderer to daglige undervisningsøkter (totalt ca. 20 timer), kost (frokost, lunsj, middag, vin mm.) og losji, utflukt til Assisi, samt busstransport fra/til Roma (Fiumicino) til/fra klosteret. Vi kommer med forslag til reiseruten etter hvert (det er mulig å komme seg svært rimelig til Roma!). Deltakerne bestiller – og betaler – flyreisen selv.

UTFLUKTER:
Erfaringsmessig ønsker de færreste å forlate klosteret i noen særlig grad i løpet av kursuken, men gruppen drar samlet til Assisi en av kursdagene. Det er nydelig turterreng og mange fine utfluktsmuligheter i området, hvis noen har ”utferdstrang” mellom kursøktene.

 

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:
De deilige måltidene som serveres på klosteret er basert på lokale ingredienser – valgt i tråd med årstidene – og lokale viner. Ettersom det ofte er slik at kursdeltakerne ønsker å utvide oppholdet med noen dager i Roma eller andre nærliggende steder, bestiller (og betaler) deltakerne selv flybilletter til/fra Roma. Det er tilbud om gratis busstransport fra og til flyplassen på ankomst- og avreisedagen.

 

BETALINGSBETINGELSER:

Du blir bedt om å betale et depositum på kr. 1800,- til konto 1201.30.96277 (Kaleidos v/ Elisabeth Endsjø, Kåres vei 13, 1450 Nesoddtangen) samtidig med at du melder deg på kurset. Dette er en bindende andel av den totale betalingen, og beløpet tilbakebetales ikke dersom du senere avbestiller kurset. Resten av beløpet forfaller til betaling 30 dager før kursstart. Innen den datoen kan du melde deg av uten videre kostnader, men får da ikke returnert depositumet. Depositumet tilbakebetales selvsagt hvis vi skulle se oss nødt til å avlyse kurset. NB. Det kan lønne seg å være tidlig ute med påmelding hvis man ønsker å bo på enkeltrom, for disse rommene er det rift om!

 

Meld deg på her
eller send en mail til
kontakt@kaleidos.no.

Husk å oppgi hvilket kurs du ønsker å melde deg på og kontaktinformasjon.