Kaleidos

Kurs i Italia - IlConvento

Kurs andre steder


Praktiske opplysninger
Kontaktinformasjon

Kaleidos

Telefon: 91 72 10 71
e-post: Kontakt@kaleidos.no
Postadresse: Kåres vei 13,
1450 Nesoddtangen

www.kaleidos.no
Bankkonto: 1201.30.96277
Org. nr. 882289222


Kaleidos er medlem av Reisegarantifondetreisegarantifondet

UTFLUKTER:

Erfaringsmessig ønsker de færreste å forlate klosteret i noen særlig grad i løpet av kursuken, men gruppen drar samlet til Assisi en av kursdagene. Den sjarmerende og intakte landsbyen Trevi ligger en spasertur unna. Det er dessuten nydelig turterreng og mange fine utfluktsmuligheter i området, hvis noen har ”utferdstrang” mellom kursøktene.


PRAKTISKE OPPLYSNINGER:

De deilige vegetarmåltidene som serveres på klosteret er basert på lokale ingredienser – valgt i tråd med årstidene – og lokale viner. Ettersom det ofte er slik at kursdeltakerne ønsker å utvide oppholdet med noen dager i Roma eller andre nærliggende steder, bestiller (og betaler) deltakerne selv flybilletter til/fra Roma (Fiumicino). Det er tilbud om gratis busstransport fra og til flyplassen på ankomst- og avreisedagen. Busstransporten korresponderer med Norwegians flyvninger Oslo/Roma (Fiumicino) / Oslo hhv. 25. april og 2. mai 2013.


BETALINGSBETINGELSER:

Du blir bedt om å betale et depositum på kr. 1800,- til konto 1201.30.96277 (Kaleidos v/ Elisabeth Endsjø, Kåres vei 13, 1450 Nesoddtangen) samtidig med at du melder deg på kurset. Dette er en bindende andel av den totale betalingen, og beløpet tilbakebetales ikke dersom du senere avbestiller kurset. Resten av beløpet forfaller til betaling 30 dager før kursstart. Innen den datoen kan du melde deg av uten videre kostnader, men får da ikke returnert depositumet. Depositumet tilbakebetales selvsagt hvis vi skulle se oss nødt til å avlyse kurset. NB. Det kan lønne seg å være tidlig ute med påmelding hvis man ønsker å bo på enkeltrom, for disse rommene er det stor rift om!


Meld deg på her.

 

TILBAKE TIL SIDEN OM YOGA her